Managed hosting door True

Unit4 betrekt in 2013 nieuw pand in Veenendaal

 

De werkmaatschappij Accountancy van bedrijfssoftwareleverancier Unit4 gaat in 2013 verhuizen naar een nieuw pand in Veenendaal, direct naast de A12 op het bedrijventerrein Het Vizier. De eerste paal is inmiddels geslagen en de oplevering is naar verwachting april 2013. De werkmaatschappij is in het huidige kantoor uit zijn jasje gegroeid en een verbouwing blijkt te gecompliceerd.

Het nieuwe pand heet De Musketier en ligt op het bedrijventerrein Het Vizier. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 7500 m2, waarvan Unit4 circa 3.00 m2 kantoorruimte afneemt, inclusief parkeergelegenheid. De Musketier zal bestaan uit twee vleugels met een onderlinge verbinding en is ontworpen door A12 architecten. Unit4 huurt het gebouw van projectontwikkelaar BV Stichts Beheer van 1952.

Unit4 Accountancy kwam met het huidige pand in Veenendaal nog in het nieuws, nadat een medewerker begin juli 2010 probeerde de serverruimte in brand te steken. Door daarna de brand te signaleren, wilde de oud-werknemer indruk maken. Hij hoopte daardoor langer bij de automatiseerder te kunnen blijven werken. De man werd ontslagen en kreeg van de rechtbank in Utrecht een voorwaardelijke gevangenisstraf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4495392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.