Managed hosting door True

AZ automatiseert vijf jaar langer met Afas

 

Afas en AZ

AZ en Afas Software hebben de huidige overeenkomst opengebroken en met vijf jaar verlengd tot 2017. De bestaande contracten met betrekking tot de shirt-, stadion- en jeugdsponsoring tussen AZ en Afas Software worden in één verbintenis ondergebracht. AZ gaat binnen het contract ook meer automatiseringssoftware van Afas afnemen.

Tijdens de nieuwe contractperiode gaat AZ zich nog meer automatiseren met de software van Afas en zijn partners om zo een voorbeeld te vormen voor de clubs in de Eredivisie. De procesautomatisering wordt op een hoger niveau gebracht, waardoor een efficiëntere afhandeling van de administratieve processen plaatsvindt en er dagelijks inzicht is in de financiële situatie. Dit is vandaag de dag voor veel voetbalclubs van groot belang. Daarnaast wordt de website afasstadion.nl ontwikkeld met het nieuwe product Afas OutSite.

Interview

Lees alles over de verregaande automatisering die Afas Software bij AZ gaat realiseren in het interview ‘Kantoorproces wegautomatiseren kan uitstekend' met Bas van der Veldt van Afas Software.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4490335). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.