Managed hosting door True

Interstellar koopt branchegenoot Felton

 

It-dienstverlener Interstellar, een groep managed service providers, neemt branchegenoot Felton over. Beide organisaties zijn sterk op Microsoft gericht.

De Delftse bedrijvengroep groeit na deze acquisitie naar zevenhonderd medewerkers en 165 miljoen euro. Interstellar richt zich op middelgrote organisaties en instellingen met diensten op het gebied van de moderne werkplek, cloud en cybersecurity.
De 65 medewerkers van Felton bedienen vanuit het kantoor in Amersfoort vooral klanten in het midden van het land. Het bedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en beheren van it-infrastructuren. Felton maakte sinds 2020 onderdeel uit van het portfolio van Tiin Capital, die de managed services provider via het Dutch Security TechFund naar een volgende fase heeft gebracht, onder meer door de samenvoeging met Lantech.

Interstellar, in 2021 ontstaan uit portfoliobedrijven van investeerder Quadrum Capital, neemt alle aandelen over. De directie van Felton blijft aan na de acquisitie, terwijl oprichter Stan Bridié betrokken blijft als adviseur. Marnix van der Moolen, ceo van Felton, stelt vast dat zijn bedrijf met Interstellar een strategische aandeelhouder krijgt. 'Zodoende kunnen we doorgroeien en onze propositie versterken op het gebied van security en cloud.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7552332). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Cloud Computing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.