Managed hosting door True

HCI zet stap in voetzorg en diëtetiek met Evry-epd

 

Health Cloud Initiative (HCI) neemt epd-leverancier Evry over. HCI groeit zowel op eigen kracht als door overnames en zet met Evry zijn eerste stap in de markt voor diëtetiek en voetzorg.

De overname van Evry volgt op de eerdere overnames van Incura, CRS GGZ software, FysioRoadmap en de klantportfolio’s van twee softwarebedrijven.

Evry-directeur Balt Delhaas zegt in een persbericht dat hij ‘nooit gedacht’ had om het bedrijf binnen afzienbare tijd te verkopen, maar in HCI een geschikte en enthousiaste partij vond. ‘We kunnen het bedrijf en onze software met een gerust hart aan hen toevertrouwen. Het is een solide partij die zeer goede contacten heeft in het complete werkveld van de paramedische markt.’

Eric de Boer, initiatiefnemer van Health Cloud Initiative is ervan overtuigd dat het samenbrengen van verschillende disciplines bijdraagt aan optimale zorgpreventie. ‘Door de toevoeging van de diëtisten en gewichtsconsulenten kunnen we met de bestaande fysiotherapeuten en psychologen bijvoorbeeld de preventie van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) beter vormgeven.’ Ook hoopt hij met zijn aanbod de administratielast bij zorgverleners te verlagen.

GGZ

Evry uit Alphen aan den Rijn  is in 1996 opgericht en er werken vijftien mensen. Het epd is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de gebruiker, waarbij het epd cliëntdossiers aan afspraken en declaraties koppelt en ingericht wordt naar de wensen van de klant.

Met de toevoeging van de software voor diëtetiek en voetzorg via Evry en Footfit software heeft het Haarlemse HCI inmiddels een groot aantal disciplines onder zijn vleugels, namelijk fysiotherapie, oefentherapie, logopedie, ergotherapie, psychologen, psychotherapeuten en psychiaters.

Dagelijks werken meer dan 18.000 zorgverleners met de producten van Health Cloud Initiative. Het bedrijf hoopt dat aantal door overnames en groei te vergroten naar 20.000. Het Health Cloud Initiative heeft op dit moment vooral vrijgevestigde GGZ-praktijken als klant met een eigen epd voor GGZ-instellingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7455761). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Cloud Computing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.