Managed hosting door True

Rapid Circle breidt opnieuw uit in Australië

 

Microsoft-clouddienstverlener Rapid Circle heeft zijn derde Australische overname gepleegd: Seven Sigma Business Solutions uit Bentley. Het bedrijf is gespecialiseerd in Microsoft Power Platform Governance om datagedreven applicaties te bouwen, en de inrichting van complexe digitale werkplekken met Office 365 en Azure.

Seven Sigma Business Solutions is opgericht in 2007 en telt zestien medewerkers. Het is voor Rapid Circle de derde overname down-under sinds begin 2021. Eerder al kocht het bedrijf Insync Technology en  Adopt & Embrace.

Harold Punter, algemeen directeur van Rapid Circle, verwacht dat zijn bedrijf met de overname zijn positie versterkt op zowel de lokale als internationale markt. 'Er vindt veel kruisbestuiving plaats, en met de specifieke expertise die Seven Sigma Business Solutions in huis heeft kunnen we ook onze Nederlandse klanten beter bedienen, net als klanten in onze andere landen. Met hun jarenlange ervaring met Microsoft Power Platform zijn we in staat om betere betrouwbare werkomgevingen te bieden en ervoor te zorgen dat organisaties datagedreven kunnen opereren.'

Rapid Circle heeft naast Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Nieuwegein ook vestigingen in India en Australië. De it-dienstverlener wordt in zijn overnamebeleid ondersteund door de Nederlandse investeerder Mentha Capital die in augustus 2020 een meerderheidsbelang nam in de onderneming.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7440450). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.