Managed hosting door True

Conclusion levert Jumbo cloud- en werkplekdiensten

 

Supermarktketen Jumbo heeft Conclusion in de arm genomen voor het leveren van clouddiensten rond Microsoft Azure en Amazon Web Services. Ook richt de Utrechtse it-dienstverlener de werkplek in voor ruim 15.000 gebruikers.

Jumbo heeft een eigen zogeheten Tech Campus in huis waarmee het de ontwikkeling van technologie voor de digitale kanalen van het supermarktconcern grotendeels in eigen hand uitvoert. Sinds mei van dit jaar is Conclusion aangetrokken om cloudservices te leveren. Dit doet de it-groep vanuit het onderdeel Conclusion Enablement. Die moet er voor zorgen dat alle tools, automation en building blocks rond de Azure- en AWS-cloudplatformen beschikbaar zijn voor de devops-teams binnen de campus.  

Voorts verzorgt Conclusion Enablement een moderne werkplek voor ruim 15.000 gebruikers. Hierbij wordt continu feedback opgehaald over de gebruikerservaring en indien nodig de werkomgeving aangepast. Ook biedt de it-dienstverlener integratieservices aan de andere it-partners van Jumbo bij onder meer de distributiecentra.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7392751). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.