Managed hosting door True

It-dienstverlener PQR neemt Axez over

 

Overname handen schudden

De Utrechtse it-dienstverlener PQR, onderdeel van Bechtle AG, neemt it-infrastructuurspecialist Axez over. Met geld van deze Duitse value-added-reseller (var) voor de zakelijke markt kan PQR zijn groeiambities verder doorzetten.

PQR wil via overnames het it-aanbod verbreden zodat klanten één contactpunt voor de af te nemen diensten hebben. Axez uit Rijswijk versterkt de positie van PQR als leverancier van maatwerk in de cloud en flexibele it-infrastructuren.

Marijke Kasius, algemeen directeur PQR, geeft hoog op van de datacenter-oplossing die Axez heeft ontwikkeld. Volgens haar past deze goed bij PQR’s hub naar de cloud (SpaceHub), bestaande infrastructuren van klanten en de publieke cloud. 

René van Dop, oprichter en algemeen directeur van Axez, verwacht onder de vleugels van PQR met zijn hybride-cloud-oplossingen een bredere klantenkring te kunnen bereiken. Van Dop blijft na de overname actief in het management van de it-dienstverlener.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7390233). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Cloud Computing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.