Managed hosting door True

Techone acquireert Helden Van Nu

 

De honger van Techone is nog niet gestild. De dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie heeft de zakelijk provider Helden Van Nu overgenomen. Eerder dit jaar kwam Fit4Telecom in handen van Techone.

Inmiddels staat de acquisitieteller van Techone op 24 bedrijven. Daarmee is de onderneming actief in managed it, beveiliging, communicatie en webhosting.

Helden Van Nu is een zakelijke internetserviceprovider die diensten levert door heel Nederland. Het bedrijf levert data- en technologieoplossingen zoals internet, voip, backupverbindingen en mobiele diensten. Helden Van Nu is onder andere partner van Delta Fiber.

Wat Helden Van Nu zo bijzonder maakt, volgens Coert Coomans, ceo van Techone, is de focus op de verglazing van Nederland. 'Dat zien we terug in het productportfolio wat al voor een groot deel al uit glasverbindingen bestaat. Hun missie en visie sluiten naadloos aan op die van de Techone Groep. De komende jaren gaan wij Helden Van Nu helpen de groei te versnellen door ondersteuning te bieden op het gebied van techniek en personeel.' 

Voor de klanten van Helden Van Nu betekent deze acquisitie dat ze toegang krijgen tot het brede productaanbod van Techone, terwijl de dienstverlening van hetzelfde blijft. Helden Van Nu zal vanuit het huidige pand in Hoofddorp als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Het volledige team van Helden Van Nu zal worden opgenomen in de Techone Groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7355675). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.