Managed hosting door True

Oud-Ctac-baas Hilgerdenaar leidt Tilaa

Bossche vps-aanbieder kiest ict-veteraan om ambities waar te maken

 

Henny Hilgerdenaar werkte van 1994 tot eind 2021 bij Ctac.

Henny Hilgerdenaar, tot oktober 2021 topman bij automatiseerder Ctac in Den Bosch, is deze maand begonnen als algemeen directeur bij Tilaa. Dit eveneens Bossche bedrijf levert sinds 2009 cloudhosting-diensten en heeft grote ambities, meldt de kersverse ceo.

Hilgerdenaar legde afgelopen najaar zijn functie als algemeen directeur van Ctac neer en trad er terug als statutair bestuurder. Hij werkte er sinds 1994 en leidde het bedrijf de afgelopen tien jaar. Onder zijn leiding groeide de Bossche onderneming uit van een specialist op het gebied van enterprise resource planning (erp)-software tot een meer generieke it-dienstverlener. Pieter-Paul Saasen volgde hem op als algemeen directeur.

Ambities

Tilaa heeft Hilgerdenaar aangetrokken om de ambities waar te maken. 'Het is een mooie dag', schrijft de Brabander op LinkedIn, naar aanleiding van zijn nieuwe aanstelling. Het is de bedoeling dat het aanbod van diensten de komende tijd wordt uitgebreid en dat het bedrijf 'een van Europa's meest gewaardeerde cloudproviders wordt', aldus Hilgerdenaar.

Tilaa heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op virtual private servers (vps), beschikbaar via zijn infrastructure-as-a-service (iaas)-platform. Naar eigen zeggen kunnen organisaties met dit cross-cloud-platform bouwen en schalen met behoud van prestaties. Onder meer gemeente Amsterdam, de Europese ruimtevaartorganisatie Esa en school-ict-bedrijf Heutink ICT zijn klant van Tilaa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7350605). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Cloud Computing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.