Managed hosting door True

CloudNation verwerft meerderheid in RevoData

 

CloudNation uit Bunnik neemt een meerderheidsbelang in RevoData, een bedrijf dat klanten ondersteunt bij het moderniseren van dataplatformen. Deze deelname stelt de Nederlandse publieke-cloudspecialist, onderdeel van de Uniserver Group, in staat om de dienstverlening uit te breiden.

Bij de vereenvoudiging van het datamanagement gebruikt RevoData het dataplatform Databricks als basis. Bedrijven kunnen daarmee databronnen uit de private cloud en publieke cloud met elkaar verbinden.

CloudNation, ruim drie jaar geleden opgericht door Arjen Vriens, Bart Boonen en Joran Markx, profileert zich als een onafhankelijke publieke-cloudspecialist. Het bedrijf werkt vooral met AWS en Azure, die in Nederland het grootste marktaandeel hebben. Ook heeft men kennis van het Google Cloud Platform en Oracle Cloud. CloudNation bedient managed service providers, independent software vendors en eindklanten.

De Uniserver Group waar CloudNation deel van uitmaakt, wil in Nederland marktleider worden in het versimpelen van complexe cloudvraagstukken. Ronald Bezuur, oprichter en ceo, ziet datamanagement en artificiële intelligentie daarbij als de sleutels tot succes. Uniserver uit Alkmaar groeide de afgelopen jaren vooral door overnames van datacenter-infrastructuur.

RevoData heeft klanten in de retail, maakindustrie en fintech. Behalve met Databricks wordt gewerkt met onder meer Collibra en Fivetran.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7334157). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.