Managed hosting door True

HPE maakt Greenlake beschikbaar via distri’s

Wereldwijde samenwerking met Digital Realty

 

Voor het eerst sinds de aankondiging in maart 2021 is HPE GreenLake nu direct beschikbaar in de cloud-marktplaatsen en e-commerce platforms van Also Group, Arrow Electronics, Ingram Micro en TD Synnex. Hiermee is HPE GreenLake opengesteld voor meer dan honderdduizend partners, die nu gebruik kunnen maken van het platform om de cloud-ervaring aan hun klanten te leveren.

Het HPE GreenLake-platform trekt een breed ecosysteem van partners aan die hun applicaties en diensten op het platform willen leveren. De updates omvatten een catalogus van vooraf gedefinieerde cloudservices voor de marktplaatsen, en verbeteringen om het bestellen en factureren te automatiseren.

Om de beschikbaarheid van GreenLake kracht bij te zetten kondigt HPE een nieuwe wereldwijde overeenkomst aan met Digital Realty, de grootste wereldwijde aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectie-oplossingen. Met Digital Realty kunnen klanten elke HPE GreenLake-service uitvoeren met colocatie in de meer dan 285 datacenters van Digital Realty op zes continenten. Klanten kunnen met één contract, factuur en geïntegreerd servicebeheer de time-to-value, duurzaamheidsdoelstellingen en innovatie versnellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7332152). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.