Managed hosting door True

Databalance haalt SJ-Solutions binnen

 

It-dienstverlener Databalance neemt SJ-Solutions uit Leusden over. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van omgevingen voor opslag, computing, back-up, archivering en virtualisatie. De overname wordt financieel ondersteund door 5CS Capital Partners. Doel is het opbouwen van een toonaangevende 'managed it solutions'-groep. Nieuwe overnames volgen.

5CS Capital Partners stapte vorig jaar september in bij Databalance. Dit bedrijf uit Nieuwkuijk bedenkt, bouwt en beheert al zo'n vijfentwintig jaar maatwerkoplossingen voor het mkb, onder andere op het gebied van SAP, Exact en de cloud. Het bedrijf beschikt over een eigen databunker voor hosting en colocatie. Er werken vijfentwintig man bij het bedrijf.

Samen met de investeerder wil Databalance een sterke positie in Nederland opbouwen als 'managed it solutions partner', gespecialiseerd in cloudoplossingen op basis van standaard bouwblokken, bewezen technologie, best practices en de hoogste eisen aan security, privacy & compliance. Die ambitie moet worden waargemaakt middels organische groei en overnames. De eerste overname is die van SJ-Solutions, een aanbieder van het ontwerpen, implementeren en beheren van datamanagement-oplossingen.

SJ-Solutions, opgericht in 2003, twintig medewerkers, blijft vanuit Leusden klanten bedienen. De teams van Databalance en SJ-Solutions werken inmiddels al samen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7258813). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Cloud Computing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.