Managed hosting door True

Micros koopt Pharox-IT van Conxillium

 

Partners handen boks

ICT-dienstverlener Micros uit Schiedam heeft het Rotterdamse Pharox IT overgenomen van Conxillium Group.

Pharox IT automatiseert werkplekken in het mkb en bij (zorg)instellingen. Micros, onderdeel van de Futureproof Group, verstevigt met deze overname haar positie in de regio Rotterdam op het gebied van ict-dienstverlening. Dit middelgrote bedrijf dat in 1981 werd opgericht, biedt onder meer cloud- en hostingdiensten, netwerkoplossingen, werkplekbeheer en security.

Roel Blomsma, directeur Futureproof Group, ziet bij de ict-dienstverleners een duidelijke trend naar verdere consolidatie. ‘Een gefragmenteerde markt als deze leent zich goed voor een groeistrategie zoals we die nu bij Micros hanteren: autonome groei en samengaan met passende collega-bedrijven.’

Conxillium Group zal zich verder richten op het leveren van hoogwaardige software voor de lokale overheid. Pharox Assurance en de bijbehorende software activiteiten blijven onderdeel van Conxillium Group.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7254130). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.