Managed hosting door True

Progress Software neemt Kemp Technologies over

 

Het Amerikaanse Progress Software neemt het eveneens Amerikaans Kemp Technologies over. Die maakt load balancing-oplossingen die het netwerk- en cloudverkeer optimaliseren. Progress betaalt 258 miljoen dollar voor het bedrijf.

Kemp werd opgericht in 2000 en heeft zijn hoofdkwartier in New York. In het Ierse Limerick bevindt zich de Europese vestiging. Sinds 2019 is het bedrijf eigendom van het investeringsfonds Mill Point Capital. Hun bekendste product, Kemp Loadmaster, is gebouwd op een eigen ontwikkeld platform waardoor het in ongeveer alle mogelijke omgevingen kan draaien. Zo is het beschikbaar via Azure, in AWS en VMware Vcloud Air.

‘Bedrijven erkennen nu meer dan ooit dat hun applicaties altijd beschikbaar en performant moeten zijn’, zegt Yogesh Gupta, ceo van Progress. ‘De Kemp-producten beantwoorden aan deze behoefte en vormen een aanvulling op onze portfolio van producten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van applicaties met veel impact."

Progress is bekend van zijn producten Sitefinity (een contentmanagementsysteem dat op Azure draait) en NativeChat waarmee snel en gemakkelijk chatbots zijn te implementeren in websites en applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7250735). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.