Managed hosting door True

THG pompt 1,4 miljoen pond in cloudplatform Civo

 

THG Ingenuity, de technologieafdeling van de Britse e-commerce-specialist THG, neemt een minderheidsbelang van net geen tien procent in de eveneens Britse cloud- en Kubernetes-specialist Civo. THG betaalt daar 1,4 miljoen pond voor.

THG wil het Kubernetes-ontwikkelplatform van Civo gaan inzetten voor het versterken van zijn eigen back-office. Civo noemt zichzelf de snelste Kubernetes-provider ter wereld, die in minder dan negentig seconden een volledig bruikbare cluster kan uitrollen.

De deal is de eerste strategische investering van THG Ingenuity sinds in mei bekend werd dat de Softbank Group 730 miljoen in THG had geïnvesteerd. Softbank heeft nog een een optie voor een verdere investering van 1,6 miljard dollar, specifiek in THG Ingenuity.

Als onderdeel van de investering wordt THG Ingenuity Civo's exclusieve datacenterhost en enterprise-verkooppartner. Dat moet ook de wereldwijde uitrol van Civo naar datacenters en ontwikkelingsteams wereldwijd versnellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7245958). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.