Managed hosting door True

Officegrip in de greep van Total Specific Hosting

 

deal handen schudden overeenkomst contract

Investeringsgroep Total Specific Hosting (TSH) heeft Microsoft-cloudexpert Officegrip overgenomen. Het bedrijf uit Oud-Gastel biedt cloudoplossingen aan het mkb en wil onder de vleugels van TSH middels acquisities verder groeien. Voor het investeringsvehikel van Strikwerda Investments is dit de zevende overname.

Officegrip, waar zo'n tachtig man werken, wil organische groei combineren met overnames in marktsegmenten waar het bedrijf een sterke positie heeft, zoals accountancy, bouw- en vastgoed, distributie & groothandel, transport & logistiek en de kinderopvang. Daarbij gaat het om het uitbouwen van zowel het portfolio als het klantenbestand. Naast Oud-Gastel heeft Officegrip kantoren in Heemskerk, Utrecht, Maastricht en Enschede.

Voor TSH is de aankoop van Officegrip na de overname van Vancis (2016), NEH (2018), Datacenternext (2019), Actacom (2020), Missing Piece (2020) en ICT Concept (2020) de zevende investering. TSH biedt managed sourcing-diensten voor web- en cloudhosting op de zakelijke markt.

Naast TSH heeft Strikwerda Investments de investeringstak Total Webhosting Solutions (TWS) die zich richt op aanbieders van webhosting- en domeinregistratiediensten. TWS is eveneens al een paar jaar op het overnamepad, ook in het buitenland (Spanje). Daar kocht recent het Spaanse onderdeel Axarnet branche- en landgenoot Cubenode System. Verder heeft Strikwerda Investments nog een belang in TSS (Total Specific Solutions) dat softwarebedrijven opkoopt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7223609). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.