Managed hosting door True

Palo Alto Networks beveiligt cloudomgeving Orange

 

Prisma Cloud, het cloud native-beveiligingsplatform van Palo Alto Networks, is door Orange geselecteerd om zijn wereldwijde cloudactiviteiten te beveiligen. Het telecombedrijf voorspelt namelijk dat het gebruik van de cloud, cloudworkloads en cloudopslag in de komende jaren ‘enorm' gaat toenemen.

Orange zal Prisma Cloud's Cloud Security Posture Management (CSPM)-functies gebruiken voor multi-cloud compliance en governance, samen met Prisma Cloud's Cloud Workload Protection (CWP)-functies voor het beveiligen van hun hosts en containerapplicaties. 

‘Met activiteiten in 26 landen hebben we cloudbeveiliging-oplossingen nodig die in verschillende clouds en landen kunnen werken en tegelijkertijd de beste beveiliging leveren’, zegt Steve Jarrett, vice president Data and AI bij Orange Innovation. ‘Prisma Cloud komt deze behoeften tegemoet.'

Palo Alto kon medio vorig jaar ook al een strategisch partnership afsluiten met een andere telecomoperator: Deutsche Telekom. Samen gaan ze beheerde cybersecurity-services ontwikkelen en aanbieden voor cloud- en netwerkbeveiliging.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7221817). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.