Managed hosting door True

Interstellar lijft Microsoft-specialist SCCT in

 

Handen

Interstellar, de it-groep die begin dit jaar is gelanceerd, neemt Microsoft-specialist SCCT over. Het bedrijf uit Leidschendam is thuis in diensten rondom de publieke cloud van Microsoft. Er werken vijfentwintig man bij SCCT.

SCCT wil binnen Interstellar zijn positie als Microsoft-clouddienstverlener vergroten. Het in 2014 opgerichte bedrijf biedt een scala aan diensten voor Windows Virtual Desktop, Microsoft 365 en Azure met een focus op it-beveiliging en identiteit. Tot de klantenkring behoren Novamedia, Intratuin, de gemeente Rotterdam en Dunea. De directie van SCCT blijft in handen van Carlo Schaeffer en Harro Borghardt. Beide directieleden participeren in Interstellar.  

Collectie

Begin dit jaar is Interstellar opricht. De groep bestaat uit de generieke it-dienstverleners Solimas, Exite ICT, DataByte en CSN Groep en uit de specialisten op het gebied van cloud en it-beveiliging Fundaments, DataExpert en Pinewood. Met de toetreding van SCCT voegt Interstellar nu een Microsoft-publieke-cloudspecialist toe aan 'de collectie'.

Interstellar voert een buy-and-build-strategie, financieel ondersteund door investeringsmaatschappij Quadrum Capital. De ambitie is om een topspeler te worden in de Nederlandse it-sector. In het vorige kwartaal nam Interstellar het Brabantse DataByte over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7191453). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.