Managed hosting door True

ServiceNow neemt cloudspecialist Lightstep over

 

Het Amerikaanse ServiceNow heeft het eveneens Amerikaanse Lightstep overgenomen. Lightstep is bekend van zijn platform voor de ‘application monitoring en observability’ van cloud-applicaties.

Lightstep werd in 2015 opgericht door ex-Google-werknemers en werkt voor onder meer Spotify, Twilio en Github. Met hun tools worden metrics, traceergegevens en data verzameld van software die in de cloud zit, zodat deze sneller, efficiënter en betrouwbaarder gebouwd, gemonitord en gedraaid kan worden. En dat is in deze devops-wereld, waar snelheid en betrouwbaarheid hand in hand moeten gaan, een grote troef, aldus ServiceNow.

ServiceNow, dat vooral gespecialiseerd is in workflow-oplossingen, zal het Lightstep-platform in zijn eigen productportfolio integreren. De financiële voorwaarden van de overname, die in het tweede kwartaal rond moet zijn, zijn niet bekendgemaakt. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7180324). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.