Managed hosting door True

Zonder flexibiliteit geen cloudadoptie?

Neem deel aan The Cloud Survey

 

Cloudonderzoek

Ict-vaktitel Computable wil inzichtelijk maken op welke manier organisaties in de Benelux cloudtechnologie succesvol inzetten. Dit doet de vaktitel voor het vierde achtereenvolgende jaar in de vorm van The Cloud Survey. Dit onderzoek wordt gehouden in samenwerking met Xebia-onderdeel Binx.io.

Uit de afgelopen onderzoeken kwam naar voren dat organisaties de afgelopen jaren massaal hebben gekozen voor de inzet van cloudtechnologie om hun flexibiliteit en innovatiekracht te vergroten. De grootste drempels voor succes bleken het gebrek aan kennis en de veranderweerstand te zijn. Het thuiswerken van de afgelopen periode heeft gezorgd voor een extra impuls in de vraag naar clouddiensten. Zien we dat in deze editie van The Cloud Survey ook terug in de resultaten?

De grootste trends

Als het aankomt op het succes van een migratie, dan zijn het over het algemeen de managers die het minst positief zijn over de resultaten. Ook geven teammanagers het vaakst aan dat het lastig blijft om goede cloudengineers te werven. De grootste trends die deelnemers noemden in voorgaande jaren zijn containers, machine learning en ai, big data-platformen, en infrastructuur als code (programmeerbare infrastructuur).

Wat is de beste aanpak voor een cloudmigratie, welke cloudaanbieders zijn het meest populair, blijven gebrek aan kennis en veranderweerstand de grootste factoren die de adoptie van cloud vertragen? Die vragen willen Computable en Binx.io beantwoorden via The Cloud Survey.

The Cloud Survey

Deel jouw ervaringen, ontvang het rapport en maak kans op mooie prijzen!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7174358). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!