Managed hosting door True

Tech Data neemt Craddlepoint op in zijn waaier

 

Partners handen boks

Tech Data heeft een pan-Europese overeenkomst getekend met Cradlepoint. Hierdoor kunnen Tech Data-partners de wireless edge-routers van Cradlepoint en zijn NetCloud Service aanbieden, diens platform dat cloud-gebaseerde monitoring, beheer, beveiliging en analyses belooft.

Cradlepoint biedt draadloze wan-oplossingen voor retail, magazijnen en logistiek, digital signage, surveillance, openbaar vervoer en smart cities. Volgens IDC zal de wereldwijde marktwaarde voor lte- en 5G-infrastructuur tegen 2024 naar verwachting meer dan 5,7 miljard dollar bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 43,4 procent.

‘5G-technologie is een belangrijke hefboom voor echt gedifferentieerde innovatie in de wereld en vertegenwoordigt een belangrijke kans voor onze it-ecosysteempartners’, zegt Stephen Nolan, topman bij Tech Data. ‘In deze context is Cradlepoint een geweldige aanvulling op onze portfolio. Hun 4-lte- en 5G-aanbod stelt ondernemingen in staat betrouwbare en efficiënte cellulaire draadloze connectiviteit in te zetten op enterprise-niveau.’

Cradlepoint werd in november 2020 overgenomen door Ericsson en opereert als een businessunit onder eigen merk. Het werd in 2006 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Boise, Idaho, met ontwikkelingscentra in Silicon Valley en India en internationale kantoren in het VK en Australië. Het bedrijf bedient naar eigen zeggen zo’n 25.000 klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7170539). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.