Managed hosting door True

Zscaler neemt Israëlische Trustdome over

 

De Amerikaanse cloudbeveiliger Zscaler neemt de twee jaar oude Israëlische startup Trustdome over. Trustdome is gespecialiseerd in cloud infrastructure entitlement management (ciem).

Met ciem-platformen kunnen bedrijven de toegang en permissies beheren van hun cloud-infrastructuur. Cloud-omgevingen van multinationals kunnen honderden miljoenen afzonderlijke machtigingen hebben voor zowel mensen als cloudservices, waaronder ongebruikte machtigingen, slapende accounts en verkeerd geconfigureerde machtigingen. Voor aanvallers zijn deze machtigingen te misbruiken om te infiltreren in de systemen. Het ciem-platform van Trustdome geeft controle over wie en wat toegang heeft tot data, applicaties en services in publieke clouds. Dit soort technologie werd ontwikkeld omdat de traditionele software voor het toegangsbeheer de snelheid en flexibiliteit van de cloud niet kon volgen. 

Bij Trustdome werken een twintigtal mensen. Hoeveel Zscaler op tafel legt voor het bedrijf is niet bekendgemaakt. De overname zal allicht voor het einde van het derde kwartaal afgerond. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7169167). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.