Managed hosting door True

Broadcom zet Symantec en CA in Google Cloud

 

Broadcom, eigenaar van Symantec en CA (Computer Associates), heeft een strategisch partnership afgesloten met Google Cloud. Broadcom zal daarbij een reeks softwaresuites van Symantec en CA in Google Cloud zetten.

De eerste platformmigraties zijn inmiddels achter de rug. Symantecs Web Security Service (WSS) en Cloud Access Security Broker (CASB) draaien al in Google Cloud, binnenkort volgen andere suites. Broadcom somt verschillende voordelen van die aanpak: betere schaalbaarheid, beter compliancy, minder latency en minder afhankelijkheid van verzadigde publieke internetverbindingen. Ook de ontwikkeling van nieuwe clouddiensten wordt op deze manier gemakkelijker, meent het bedrijf.

Voor Google Cloud is het binnenhalen van Broadcom een mooie overwinning op concurrenten als Azure en Amazon Web Services. Broadcom zal ook gebruik kunnen maken van analytics tools van Google. Broadcom is van plan om, naast beveiligingssoftware, later ook andere programma’s naar Google Cloud over te zetten, waaronder suites voor zakelijk beheer, testing en ontwikkeling.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7167420). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!