Managed hosting door True

Palo Alto Networks legt 156 mln neer voor Bridgecrew

 

Partners handen boks

Palo Alto Networks heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Bridgecrew over te nemen, een Amerikaans cloud-security-startup. De it-beveiliger legt 156 miljoen dollar op tafel voor het twee jaar oude bedrijf.

Bridgecrew richt zich op ‘infrastructure as code’ (iac) waarbij de infrastructuurconfiguratie tijdens de ontwikkeling wordt gecodeerd. Het iac-beveiligingsplatform van het bedrijf biedt ontwikkelaars en devops-teams een manier om beveiliging te implementeren gedurende de gehele ontwikkelingscyclus.   

Checkov, de iac-scanner van het bedrijf die als open source wordt aangeboden, had meer dan een miljoen downloads in 2020 - het eerste volledige jaar dat de tool beschikbaar was. Ook Bridgecrew's beveiligingsplatform werd snel opgepikt door organisaties en verschillende industrieën die naar de cloud overstappen. Palo Alto Networks zegt ook te blijven investeren in de opensource-initiatieven van Bridgecrew.

Bridgecrew medeoprichters, Idan Tendler, Barak Schoster en Guy Eisenkot, en hun teams zullen toetreden tot Palo Alto Networks.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7139514). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.