Managed hosting door True

Nutanix benoemt Arrow tot beste EMEA-distributeur

 

award

Arrow Electronics is op de Global .Next Digital Experience-conferentie van Nutanix uitgeroepen tot EMEA-distributeur van 2020. Nutanix kende Arrow als enige deze prijs toe voor uitstekende prestaties, innovatie en service aan klanten in heel Europa.

Niet alleen in Europa viel Arrow in de prijzen, Nutanix beloonde het bedrijf ook als beste distributeur van het jaar 2020 in Noord- en Zuid-Amerika. ‘Deze onderscheiding is een bewijs van het harde werk van het team en de toegevoegde waarde die we leveren, en we kijken uit naar weer een jaar samenwerking met Nutanix’, zegt Alexis Brabant, vice president sales van Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA. ‘Aangezien de markt voor zowel hypergeconvergeerde infrastructuur als hybride cloud blijft groeien, willen we onze channel-klanten toegang bieden tot toonaangevende producten en diensten om hen te helpen te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten en hun groei te versnellen.’

De relatie tussen de twee bedrijven werd in mei dit jaar nog versterkt toen Arrow een Nutanix Authorized Training Center Provider (Nutanix ATP) werd voor een aantal geselecteerde Europese landen, waaronder België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Scandinavië en Spanje.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7065801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.