Managed hosting door True

Apax Partners op een zucht van overname Odigo

 

Manager

Het investeringsfonds Apax Partners is exclusieve gesprekken gestart met Capgemini rond de overname van het Franse Odigo. Odigo is een dochter van Capgemini gespecialiseerd in contact-center-as-a-service (ccaas).

Odigo werd opgericht in 1986 als contact center-specialist en is tegenwoordig een omnichannel cloudplatform dat bedrijven ondersteunt bij alle klanteninteracties. Het bedrijf heeft 650 medewerkers aan boord en bedient tweehonderd klanten in bijna honderd landen. Sinds 2011 was het bedrijf in handen van Capgemini waar het eerst de naam Prosodie droeg.

Apax zegt te willen investeren in Odigo om de groei en internationale uitbreiding te versnellen. ‘Odigo is nu een Europese leider in ccaas-oplossingen’, klinkt het bij Damien de Bettignies en Thomas de Villeneuve, toplui van Apax. ‘We zijn blij dat we Odigo kunnen ondersteunen in zijn ambitieuze strategie om te groeien en zijn internationale expansie te versnellen. Daarbij brengen we graag onze expertise en uitgebreide ervaring in de saas-sector in.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7064718). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.