Managed hosting door True

HPE rondt de overname van Silver Peak af

 

Deal handen schudden overname

HPE heeft de overname van sd-wan-specialist Silver Peak, die eerder deze zomer werd aangekondigd, gefinaliseerd. HPE betaalt zo’n 780 miljoen euro voor het bedrijf.

Silver Peak zal onder de voorwaarden van de deal onderdeel worden van HPE-dochter Aruba. De overname moet het Aruba ESP (Edge Services Platform) versterken met uitgebreide edge-naar-cloud-oplossingen. De bedrijven schroeven hun investeringen in sd-wan op omdat legacy-wan-systemen te duur en omslachtig zijn.

‘Doordat de hybride werkplek continu verandert, zijn bedrijven op zoek naar manieren om connectiviteit uit te breiden naar andere locaties en om veilig thuiswerken mogelijk te maken’, zegt Aruba-oprichter Keerti Melkote. ‘Door de sd-wan-technologie van Silver Peak te combineren met Aruba’s oplossingen op het gebied van sd-branch en thuiswerken, kunnen klanten hun wan-implementaties op vestigingen vereenvoudigen. Op die manier ondersteunen ze thuiswerkers, worden ze een cloud-connected gedistribueerd bedrijf en veranderen ze de bedrijfsvoering zonder negatieve impact.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7063099). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.