Managed hosting door True

Nutanix en Intel bouwen samen innovatielab

 

Partners handen

Cloudspecialist Nutanix heeft een eigen innovatielab gebouwd, samen met chipbakker Intel. Het lab zal Intels recente innovaties in computerkracht, netwerken en opslag verder uitbouwen met de Nutanix software-stack.

De overeenkomst moet de kracht van de twee bedrijven combineren op het gebied van de hybrid- en multi-cloud en computerkracht voor eindgebruikers. ‘Bij Nutanix kennen we het belang van het creëren van synergie tussen technologische marktleiders. Door dit Innovation Lab met Intel werken we actief aan kritieke projecten om onze klanten beter te helpen, waarbij we op verschillende gebieden al vooruitgang geboekt hebben’, zegt Tarkan Maner, commercieel directeur bij Nutanix.

Nutanix en Intel gaan fysieke labs openen - met zowel toegang on-site als op afstand - om de adoptie van nieuwe Intel-technologie op Nutanix-architectuur mogelijk te maken en te versnellen. ‘De opening van het Innovation Lab met Nutanix is een mooie basis om Intels meest recente en innovatieve technologie te integreren met de Nutanix-stack’, zegt Jason Grebe van Intel. ‘We kijken er naar uit middels deze samenwerking blijvende productprestaties en flexibiliteit te leveren aan onze klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7041886). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.