Managed hosting door True

Techone neemt Protagonist over

 

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud en telecommunicatie, neemt hostingprovider Protagonist over. Ondersteund door investeerder Nedvest wil het Rotterdamse Techone uitgroeien tot een leidende Nederlandse onderneming in deze sectoren. De overnamehonger beperkt zich niet tot haar stadsgenoot Protagonist. Meerdere acquisities liggen in het verschiet.

Techone ontzorgt mkb-organisaties op het vlak van it-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Protagonist biedt verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Het bedrijf is in 1999 in de slaapkamer van een studentenflat opgericht. De eerste klant was Vara-dj en consumentenwaakhond Felix Meurders. 

De onderneming heeft bijna zevenduizend klanten waaronder Ajax, Heras, KLM en Reumafonds. Ze beheert meer dan 20.000 geregistreerde domeinen. De directie van Protagonist blijft actief en gaat zich richten op het verbreden van haar dienstverlening. Capitalmind heeft Protagonist ondersteund bij het verkoopproces. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7036369). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.