Managed hosting door True

Claranet neemt CorpFlex over

 

Claranet, een van oorsprong Britse leverancier van managed services die ook in Nederland actief is, neemt het Braziliaanse CorpFlex over. Hiermee wordt de organisatie in Brazilië Claranet's grootste buiten Europa.

CorpFlex levert private cloud-oplossingen voor bedrijfskritische systemen aan grotere ondernemingen. Claranet was al actief in Spanje, Portugal en Latijns-Amerika. Eind 2017 werd begonnen in Brazilië. In deze korte periode heeft het bedrijf grote Braziliaanse organisaties aangetrokken, zoals ruimtevaartbedrijf Embraer, de toonaangevende mediagroep TV Globo en de groothandelsbank Banco Fibra.

Volgens een woordvoerder bedraagt de gezamenlijke omzet van Claranet Brazilië en het overgenomen CorpFlex twintig miljoen euro. Beide onderdelen hebben samen tweehonderd medewerkers in dienst waarvan 150 van CorpFlex komen.

In de Spaans- en Portugeestalige markt steeg de omzet de afgelopen vier jaar met 800 procent naar 128 miljoen euro. Wereldwijd bedraagt de jaaromzet van Claranet meer dan 425 miljoen. Het aantal medewerkers is 2200.  Het bedrijf is actief in negen landen. Claranet Benelux is gevestigd op het Science Park Eindhoven. 


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7029946). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.