Managed hosting door True

Accent lijft Friese branchegenoot De Poort in

Medewerkers De Poort Automatisering verhuizen naar Sneek

 

Accent Automatisering uit Sneek neemt per direct de activiteiten van branchegenoot De Poort Automatisering uit Sint Nicolaasga over. De medewerkers van De Poort worden verwelkomd binnen het team van Accent Automatisering en verhuizen naar de locatie in Sneek. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Wim Behage, directeur van Accent Automatisering, geeft aan steeds vaker te zien dat dienstverleners de krachten bundelen. ‘Accent beschikt over een eigen cloudomgeving van waaruit zowel it- als telefoniediensten geleverd worden. Deze cloudomgeving geeft de teamleden van De Poort Automatisering ook de mogelijkheid om de huidige dienstverlening uit te breiden.’

De directeur van De Poort Automatisering, Harry Dreunhuizen, geeft aan dat het bedrijf op zoek was naar een toekomstbestendige oplossing van de dienstverlening. Volgens hem wil de onderneming meegaan in snelle ontwikkelingen binnen de ict-branche en ontbreekt passende opvolging binnen de organisatie. ‘We zijn hiervoor in contact gekomen met Accent Automatisering en hebben besloten om de krachten te bundelen en onze diensten te integreren in de werkomgeving van Accent. We zijn ervan overtuigd dat onze collega’s en klanten op deze manier in goede handen zijn en dat we hiermee een grote vervolgstap zetten op het gebied van kwaliteit en continuïteit.’

Tweede overname in Friesland

Vijf jaar geleden nam Accent Automatisering branchegenoot Lageweg ICT uit Koudum over. Daarmee versterkte de onderneming zijn marktpositie in Friesland. Accent beheert met een team van bijna vijftig medewerkers ruim twintigduizend werkplekken verspreid over Nederland, onder meer vanuit de eigen cloudomgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6963000). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.