Managed hosting door True

McCoy & Partners versterkt zich met SAP-partij Flow

 

De Nederlandse SAP-dienstverlener McCoy & Partners uit Eindhoven fuseert per 1 januari met het ook uit de lichtstad afkomstige Flow, dat eveneens SAP-diensten levert. McCoy voegt hiermee twee nieuwe expertises aan het portfolio toe: managed services en transformatiediensten. De nieuwe teams die hier uit voortkomen, staan onder leiding van Marieke Pullen (managed services) en Roy de Vries (transformation services).

Jan Laros, salesmanager bij McCoy & Partners, legt uit dat Flow een aantal jaar geleden is opgericht als een aparte onderneming binnen de McCoy-groep. 'Dit omdat we voor deze tak van sport een aparte go-to-marketstrategie wilden met drie diensten: het migreren van SAP-workloads naar de cloud en het beheren en verbeteren hiervan.’ Ook geeft Laros aan dat klanten behoefte hadden aan een one-stop-shop en dat de overname van Flow ook qua organisatie intern op dit moment beter past bij de bedrijfsvoering.

De naam Flow verdwijnt overigens na 1 januari volgend jaar.

Intelligent enterprise

Volgens McCoy past het samengaan met Flow in het streven van het bedrijf om een end-to-end-dienstverlener te worden. In het nieuwe bedrijf ligt de focus vooral op de intelligent enterprise van SAP en de bijbehorende cloudstrategie. Ook voegt de onderneming process mining (vanuit Flow) toe aan haar portfolio. In de nieuwe samenstelling telt het bedrijf vijf functionele teams. Dit zijn teams op het gebied van finance, supply chain management, sales en service, hr (implementatie van SuccessFactors) en procurement. Ook zijn er drie overkoepelende businessunits op het gebied van business-intelligence, projectmanagement en technology.

McCoy & Partners is eind 2012 opgericht door drie oud Ciber-medewerkers. Het bedrijf levert SAP-diensten met Simplify als specialisatie. Het beschikt over honderddertig werknemers, verspreid over kantoren in Eindhoven, Utrecht en het Belgische Hasselt. Zij leveren diensten aan onder meer Philips, ASML, NXP en Marel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6837021). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.