Managed hosting door True

Cognizant koopt Contino en breidt clouddiensten uit

 

De Amerikaanse it-dienstenleverancier Cognizant neemt Contino over. Dat van oorsprong Engelse it-adviesbureau helpt grootbedrijven met de inzet van devops, cloud-native ontwikkelbenaderingen en dataplatforms. De overname, waarvan geen financiële details bekend zijn, beleeft in het vierde kwartaal van dit jaar haar afronding.

Contino is opgericht door Matt Farmer en Benjamin Wootton, respectievelijk chief executive officer (ceo) en chief technology officer (cto). Het heeft wereldwijd zo’n 350 medewerkers en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië. De organisatie zegt wereldwijd zo’n tweeduizend klanten te bedienen, waaronder Adidas, Allianz, National Australia Bank en Vodafone.

Via de overname verwacht de partijen het portefeuille van cloud-strategie en engineeringmogelijkheden wereldwijd uit te breiden. Cognizant nam onlangs Zenith Technologies over. Hiermee kreeg de Amerikaanse it-dienstverlener meer mogelijkheden om end-to-end operationele en it-systemen te ontwerpen, implementeren en beheren voor aangesloten fabrikanten uit de biofarma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6819085). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.