Managed hosting door True

Nieuwe topvrouw voor Canadese Mitel

 

Mitel, de Canadese specialist in cloud-communicatie en VoIP, heeft een nieuwe ceo benoemd. De keuze viel op Mary T. McDowell, de voormalige ceo van Mitels concurrent Polycom, een bedrijf dat vorig jaar verkocht werd aan Plantronics.

McDowell brengt een grondige kennis van de communicatie- en technologiemarkten mee naar Mitel, zo schrijft het bedrijf in een persbericht. Voordat ze bij Polycom werkte, was McDowell bij Nokia verantwoordelijk voor de ‘feature phones’ (dus niet de smartphones), een divisie die 15 miljard dollar waard was. Ze overzag ook de relaties met ontwikkelaars en de Nokia app-winkel. Voor Nokia was ze manager bij onder meer Compaq en Hewlett-Packard.

De vorige ceo van Mitel, Rich McBee, verlaat het bedrijf na bijna tien jaar aan het roer te hebben gestaan. Hij wordt directeur van een ander, niet nader genoemd bedrijf.

Mitel draait ongeveer 1,3 miljard dollar omzet en heeft zowat 3.300 mensen in dienst. Naar eigen zeggen maken dagelijks zo’n 70 miljoen consumenten gebruik van hun communicatie- en telefonieproducten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6812919). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.