Managed hosting door True

AvePoint opent kantoor in België

 

Atomium België

Het Amerikaanse AvePoint, leverancier van backup- en governance-oplossingen voor Office 365 en Sharepoint, breidt zijn activiteiten uit op de Belgische midden- en enterprise-markt. Het bedrijf opent een kantoor in België en neemt twee nieuwe accounts aan die zich op deze marktsegmenten gaan richten.

AvePoint was al in België actief vanuit Nederland, maar schakelt nu een versnelling hoger. De uitbreiding van de Belgische activiteiten van AvePoint is een logisch vervolg van de groei die het bedrijf de laatste tijd heeft doorgemaakt. In een kleine twintig jaar tijd is AvePoint uitgegroeid tot een grote leverancier van back-up- en governance-oplossingen voor Office 365, Microsoft Teams en Sharepoint.

‘We hebben strategisch gekozen voor een kantoor boven Microsoft op Brussel Airport. Dit is het hart van de zakelijke markt in België en we willen deze markt uitbreiden via nieuwe partners en distributeurs,’ aldus Hylke van der Velde, country manager van AvePoint Benelux.’Onze producten hebben grote impact op de business van bedrijven. Ook in België zien steeds meer bedrijven dat je gebruiksvriendelijke en effectieve back-up- en governance-oplossingen nodig hebt om efficiënt met data in de cloud om te gaan.’

AvePoint heeft zijn salesteam recent uitgebreid met twee nieuwe Belgische collega’s, die deze markt vanuit het nieuwe kantoor in Brussel gaan bedienen. Bart Robyn (43), voorheen aan de slag bij onder meer Microsoft en Amplexor (Microsoft-partner), is sinds maart 2019 aangesteld als enterprise account executive. Florence Corens (29) vervult de rol van account manager voor de midmarket in België. Eerder werkte zij onder meer vijf jaar bij Microsoft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6803129). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.