Managed hosting door True

Talend benoemt Frank Thomas tot channeldirecteur EMEA

 

Specialist in clouddata-integratie Talend stelt Frank Thomas aan als channeldirecteur in de EMEA-regio. Hij moet het marktbereik van Talend vergroten door in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika het partnerecosysteem verder uit te bouwen en strategische samenwerkingen te versterken.

‘Frank zal een belangrijke rol spelen in het versterken van het partnerecosysteem in de EMEA-regio, door zowel strategische samenwerkingen te ontwikkelen en te versterken, als het neerzetten van Talend als het strategische integratieplatform om organisaties te ondersteunen bij hun dataprojecten’, zegt Rolf Heimes, wereldwijd verantwoordelijk voor het kanaal bij Talend.

Frank Thomas heeft meer dan twintig jaar ervaring in de data-industrie en was eerder werkzaam bij Uniserv, waar hij verschillende functies bekleedde, onder andere als sales- en alliantiedirecteur. Daarvoor was de Duitser werkzaam in verschillende wereldwijde en Europese salesrollen, onder meer bij Reuters en Informatica.

Talend

Talend is een specialist in clouddata-integratie en data-integriteit en ondersteunt bedrijven bij hun transformatie door ze van betrouwbare data te voorzien. Gebruikers kunnen data uit diverse bronnen verzamelen en beheren zodat het voor de juiste doeleinden wordt gebruikt, veranderen naar andere formats en de kwaliteit verbeteren, en delen met interne en externe stakeholders. AB InBev, Air France-KLM, EuroNext, Domino’s en het Duitse Uniper werken met de oplossingen van Talend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6690316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.