Managed hosting door True

Compello in handen van Hands On

 

Deal handen schudden overname

De Zwolse it-dienstverlener Compello is met terugwerkende kracht per 1 januari van dit jaar overgenomen door branchegenoot Hands On Information Management uit Weesp. Met de overname wil Hands On zijn kennis en expertise versterken en daarmee de dienstverlening aan klanten landelijk verbeteren. Beide bedrijven blijven onder eigen naam actief in de markt.

Hands On is in 1996 opgericht en een Microsoft-systeemhuis. Er werken zo'n vijftig man. Met Compello erbij is volgens Hands on een landelijke dekking van it-professionals gerealiseerd met een groep van ongeveer vijfenzeventig medewerkers en ruim elf miljoen euro omzet. Hands On nam in 2017 al Optimatic ICT Solutions uit Utrecht over. Die naam is wel van de markt verdwenen.

Volgens René van Klaveren, directeur Hands On, kunnen beide bedrijven door deze acquisitie versneld groeien, ook omdat er een hogere efficiëntie in de backofficeprocessen te bereiken valt. Compello-directeur Marcel Langevoort wijst er op dat beide organisaties door het deels overlappende dienstenportfolio goed op elkaar aansluiten. Daarnaast wordt door de krachtenbundeling een landelijke dekking van it-professionals bereikt en zijn klanten beter te bedienen.

Compello uit Zwolle is ruim twintig jaar actief als it-dienstverlener. Het bedrijf levert advies-, implementatie- en beheerdiensten met een focus op cloud, datacenters, virtualisatie en applicatiebeschikbaarheid.

Beide bedrijven richten zich op het mkb en de lokale overheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6663013). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.