Managed hosting door True

Aternio wint Exact Cloud Award

Ook accountancykantoren Titeca Accountancy en Vandelanotte geëerd

 

Exact prijs

Accountancykantoor Aternio is tijdens Exact Live 2019 gekroond tot de winnaar van de Exact Cloud Award 2019. De softwareontwikkelaar kende eveneens awards toe aan de kantoren Titeca Accountancy en Vandelanotte. Met de prijsuitreiking wil Exact accountancykantoren in de bloemetjes zetten die werk maken van digitalisering en hun klanten actief betrekken in die evolutie.

De prijsuitreiking van de Cloud Award ging naar goede gewoonte door tijdens Exact Live. Volgens Sigrid Jansegers, sales director bij Exact en juryvoorzitter, was de jury onder de indruk van de vergevorderde visie op digitalisering en innovatie van Aternio. Het kantoor wist zich op alle evaluatiepunten te onderscheiden van de concurrentie.

‘Het is verfrissend om te zien hoe Aternio digitalisering in de praktijk omzet’, zegt Jansegers. ‘Digitalisering is bij hen een evidentie geworden en innovatie laat zich voelen in alle lagen van de organisatie. De manier waarop zij via geïntegreerde marketing zowel nieuwe als bestaande klanten weten mee te trekken in hun digitaal transformatieverhaal is ongezien in de sector. Innovatie in accountancy kan en moet vandaag meer zijn dan technische vernieuwing, een boodschap die Aternio weet toe te passen.’

Naast Aternio vielen ook Titeca Accountancy en Vandelanotte in de prijzen op Exact Live. Die eerste won er de award voor Innovatie. De jury was onder de indruk van de stappen die het kantoor zet rond de integratie van ai in zijn dienstverlening. Dat Titeca als kantoor naast zijn klanten ook alle lagen van het personeel via leerfestivals betrekt in dit digitaliseringsproces, wist de jury eveneens te charmeren.

Tot slot kende de jury de award voor Samenwerking toe aan Vandelanotte, in 2015 nog de eerste winnaar van de Exact Cloud Award. Dat het kantoor via een eigen platform actief samen denkt en werkt met zijn klanten om op zoek te gaan naar het voor hen ideale dienstenpakket, was voor de jury een sterk voorbeeld van manieren om digitalisering en innovatie op een organische manier in de praktijk om te zetten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6659649). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.