Managed hosting door True

Nieuwe topman voor cloudspecialist Rackspace

 

Manager

Cloudspecialist Rackspace heeft Kevin Jones aangesteld als nieuwe ceo van het bedrijf. Jones, die hiervoor ceo was van MV Transportation, zal onmiddellijk starten in zijn nieuwe rol en daarmee voormalig topman Joe Eazor vervangen. Die was minder dan twee jaar directeur bij Rackspace.

Voor hij bij het transportbedrijf MV aan de slag was, vervulde Jones managementfuncties bij onder meer DXC Technologies, HPE, Dell en EDS. Hij heeft een Bachelor of Business Administration van de James Madison University en volgde nog bijkomende managementopleidingen aan Indiana University. Jones is ook lid van de raad van bestuur van North Texas Food Bank en de World Affairs Council in Dallas.

‘Ik ben zeer verheugd om me bij Rackspace aan te sluiten’, zegt de nieuwe topman. ‘Ik heb de passie van Rackpace voor het leveren van een ongeëvenaarde klantenservice altijd bewonderd. Rackspace onderscheidt zich door daadwerkelijk de samenwerking met klanten aan te gaan tijdens hun digitale transformatie.'

David Sambur, de bestuursvoorzitter van Rackspace, houdt er ook aan om voormalig ceo Joe Eazor, die minder dan twee jaar aan het hoofd van het bedrijf stond, te bedanken voor zijn inzet. ‘Eazor leidde Rackspace door drie acquisities (TriCore, DataPipe en RelationEdge) en legde de fundamenten voor toekomstige groei’, zegt Sambur, die eraan toevoegt dat Rackspace er financieel beter dan ooit voorstaat en op koers ligt om alle korte- en langetermijndoelstellingen te halen. Eazor kwam aan boord nadat Rackspace in 2017 werd overgenomen door het New Yorkse investeringsfonds Apollo Global Management. Sindsdien is het bedrijf ook door drie saneringsronden gegaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6651405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.