Managed hosting door True

Hostslim opent datacenter in Lelystadse toren Alticom

 

Datacenter Hostslim in mediatoren Alticom in Lelystad

Hostslim heeft een eigen datacenter in Lelystad in gebruik genomen. De start van de bouw van het datacenter was oktober 2018 en is in februari 2019 afgerond. Het hostingbedrijf biedt vanuit deze locatie in een mediatoren van Alticom een aantal datacenterdiensten, zoals webhosting, reseller webhosting, virtual private servers, dedicated servers, colocatie en stream-hosting.

Volgens Hostslim zijn de redenen om een eigen datacenter in te richten het snelle tempo waarin het bedrijf groeit en de vraag onder klanten naar een omgeving waar zij hun eigen private cloudservices kunnen opbouwen.

'Ons datacenter is een grote stap voor Hostslim en ons productportfolio; we bieden een private cloudomgeving en kunnen 1/2 privé-racks aanbieden én volledige privé-racks met onze eigen ip-transit-mix, verbonden met de AMS-IX en de NL-IX', aldus Ralph Karseboom, directeur van het in 2008 opgerichte bedrijf.

Hostslim huurt een verdieping in de mediatoren van Alticom in Lelystad en heeft er een eigen 'containered' datacenter neergezet. Het datacenter is redundant uitgevoerd met 2N stroom en geografisch gescheiden fiber paden, dieselaggregaat en twee aparte ups-systemen. Daarnaast is het datacenter ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

                                                                                                                     

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6642993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.