Managed hosting door True

Pure Storage neemt Compuverde over

 

Het Amerikaanse Pure Storage heeft het Zweedse opslagbedrijf Compuverde overgenomen. Compuverde is ontwikkelaar van software voor zogenaamde software-defined storage. De overname moet vooral de hybride cloud-strategie van Pure ondersteunen.

Compuverde brengt ook een ecosysteem van partners in. De oplossing die het bedrijf aanbiedt vindt zijn weg naar grote bedrijven in onder meer telecom, financiële diensten en media.

‘We zijn blij met de kansen die het Compuverde-team en -technologie meebrengt naar de bestaande portfolio van Pure’, zegt ceo Charles Giancarlo. ‘Nu it-strategieën evolueren, zoeken bedrijven manieren om de innovaties in de publieke cloud te gebruiken in hun on premise-oplossingen. Via onze hybride data-oplossingen helpen we klanten het meeste te halen uit hun gegevens.’

De financiële details van de overname worden niet bekendgemaakt. Naar verwachting wordt de deal deze maand gefinaliseerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6636902). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.