Managed hosting door True

ONVZ wil met Solvinity naar de publieke cloud

 

ONVZ en Solvinity hebben hun uitbestedingsovereenkomst met drie jaar verlengd. In het kader daarvan onderzoekt de zorgverzekeraar samen met de Amsterdamse it-dienstverlener de mogelijkheden om op grote schaal over te stappen naar de publieke cloud.

In februari 2016 besteedde de zorgverzekeraar de it-omgeving uit aan Solvinity, waarbij ook zes datacentermedewerkers de overstap naar het it-bedrijf maakten. De reikwijdte van de nieuwe samenwerking blijft min of meer ongewijzigd. Solvinity is verantwoordelijk voor de it-infrastructuur en het netwerk, ONVZ heeft de regie over de it. De zorgverzekeraar zegt 'zeer tevreden' te zijn over de prestaties van de it-dienstverlener, met name op het gebied van de stabiliteit van de it, de privacy en de dataveiligheid.   

Wel onderzoekt ONVZ samen met de it-dienstverlener de mogelijkheden van de publieke cloud. De zorgverzekeraar maakt al gebruik van de private cloud van Solvinity maar wil in de komende jaren een aantal applicaties en platformen naar de publieke cloud te brengen.

De jaaromzet van Solvinity bedroeg 43 miljoen euro in 2017. Er zijn ruim 250 werknemers werkzaam in Nederland.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6633020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.