Managed hosting door True

Betty Blocks draait nu ook in Microsoft Azure-cloud

 

Bedrijven die diensten bij Microsoft afnemen, kunnen vanaf vandaag ook het no-code-applicatieontwikkelplatform van Betty Blocks gebruiken. Hierdoor kunnen gebruikers zonder programmeerkennis applicaties bouwen in een omgeving die volgens het bedrijf uit Alkmaar bijkomende diensten, slimme apps en kunstmatige intelligentie (ai)-functionaliteiten biedt.

Dit maken beide bedrijven bekend tijdens het No Code-festival van Betty Blocks dat vandaag in Alkmaar plaatsvindt. Marketingdirecteur Victor Kuppers licht een en ander toe. ‘Dit is de eerste stap van ons strategisch partnerschap waarbij ons doel is om software democratischer te maken. We spraken Microsoft vorig jaar op ons eerste No Code-festival en toen is de basis voor deze samenwerking gelegd. Ons no-code-platform binnen Microsoft Azure is voor ons een geweldige manier om enterprise-klanten aan ons klantenbestand toe te voegen. Het is voor hen een vertrouwd product en bovendien schaalbaar. In een vervolgstap willen we nauwer gaan samenwerken in een zogenaamde ‘co-sellschap’, waarbij onze salesteams bij grotere klanten samen optrekken om geïntegreerde diensten aan te bieden. We zijn momenteel al met drie bedrijven in gesprek, waar ik de namen nog niet van mag noemen. Wel kan ik vertellen dat het gaat om twee buitenlandse bedrijven en één Nederlands bedrijf. Het zijn allemaal multinationals.’ Met betrekking tot de cloudomgeving benadrukt Kuppers dat gebruikers van Betty Blocks ook van de eigen private cloudomgeving of de Betty Blocks Cloud gebruik kunnen blijven maken.

Partners en werving extra personeel

Verschillende partners van Betty Blocks gaven volgens de marketingdirecteur gisteren, 13 maart 2019,  tijdens de partnerdag aan erg blij te zijn met de samenwerking. ‘Veel partners werken ook met Microsoft en hebben nu extra tools om binnen te komen bij (grote) eindklanten. Enkele van deze partners zijn VX Company en ExperantoXL.’ Over de verdere toekomstplannen is Kuppers duidelijk. ‘We investeren volop in talent en willen dit jaar wereldwijd 120 nieuwe mensen aannemen en investeren in onze buitenlandse vestigingen in het Verenigd Koninkrijk (Londen) en de VS (Atlanta).’

Betty Blocks

Betty Blocks is opgericht in 2012 en biedt een applicatie-ontwikkelplatform vanuit de cloud. Gebruikers kunnen hiermee onder meer web-, mobiele en zakelijke toepassingen ontwikkelen. Naast het hoofdkantoor in Alkmaar beschikt de onderneming over kantoren in Groot-Brittannië de Verenigde Staten en partners in Duitsland, Japan, Mexico en Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft 130 medewerkers wereldwijd waarbij er ongeveer 90 in het hoofdkantoor in Alkmaar werken. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6625536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.