Managed hosting door True

Citrix wijzigt management EMEA voor cloudstrategie

 

Eric Kline is nu coo EMEA bij Citrix. Eerder was hij vice president partner EMEA.

De samenstelling van het EMEA-managementteam van Citrix is gewijzigd. Dit met als doel om partners en klanten die zich in de regio richten op nieuwe markten of een cloudtransitie (gaan) doormaken beter te ondersteunen. Eric Kline wordt chief operating officer (coo) EMEA, Lee Hughes neemt de rol van vice president Networking EMEA op zich, terwijl Daren Finney Eric Kline vervangt als vice president partner EMEA.

In zijn nieuwe rol als coo EMEA wordt Kline verantwoordelijk voor digitale verkoop, vernieuwingen, marketing en go-to-market functies. Hij trad in februari 2000 in dienst bij Citrix en bekleedde een reeks managementfuncties in de VS. In 2012 verhuisde hij naar Europa, waar hij verantwoordelijk was voor de ‘professional services’-activiteiten in de hele regio.

Daren Finney vervangt Eric Kline als vice president partner sales EMEA en wordt verantwoordelijk voor het versterken van de toewijding van het bedrijf aan zijn EMEA-partners en ‘hun succes en winstgevendheid op de lange termijn’. Finney trad in 2017 in dienst bij Citrix als directeur voor de distributie en ‘mid-market’ EMEA.

Lee Hughes neemt de verantwoordelijkheid voor de nieuw gecentraliseerde netwerkactiviteiten in EMEA op zich. Hij trad in januari 2018 in dienst bij Citrix als algemeen directeur van EMEA Professional Services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6613339). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Cloud Computing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.