Managed hosting door True

T-Systems serveert multi-cloud aan vleesmaker Vion

 

Handen schudden

De Nederlandse vleesproducent Vion verlengt het contract met T-Systems. De ict-dienstverlener uit Utrecht blijft de komende vijf jaar de ict-diensten leveren aan de vleesproducent. Daarnaast wordt het contract uitgebreid met zogenoemde multicloud-diensten. Vion kan daarmee naar eigen zeggen voor iedere applicatie, ieder bedrijfsproces en iedere workload een passende cloudoplossing inzetten.

Vion is een Nederlandse multinational met een omzet van ruim vijf miljard euro. Het bedrijf werk al sinds 2009 met T-Systems. Die ict-dienstverlener beheert de infrastructuren van diverse bedrijfskritische applicaties en -projecten. Dit om de business adequaat te ondersteunen.

Nu maakt Vion bekend dat het contract met T-Systems wordt vernieuwd. Vion-cio Frans van Duivenboden vertelt: ‘De resultaten van diverse voorstellen van leveranciers lagen dicht bij elkaar, maar T-Systems bleek op zowel technisch als cultureel vlak de match voor onze organisatie te zijn. We zijn ervan overtuigd dat T-Systems de juiste technologiepartner is om ons bedrijf vooruit te helpen in de digitale wereld van vandaag.’

T-Systems

Het Duitse T-Systems, met drie Nederlandse kantoren, levert ict-diensten en -oplossingen aan zakelijke klanten en overheden. Onlangs maakte het ook een opvallende clouddeal met Propail bekend. T-Systems gaat, in eerste instantie, de komende tien jaar datacentercapaciteit, clouddiensten en bijbehorende dienstverlening aan de spoorbeheerder. Dat contrract kan nog vier keer met telkens vijf jaar verlengd worden.

Het bedrijf heeft 37.900 werknemers in dienst en is actief in twintig landen. De Nederlandse organisatie staat onder leiding van Sake Algra. Hier beschikt het over drie kantoren, te weten in Utrecht (hoofdkantoor), Den Haag en Heerlen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6603702). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.