Managed hosting door True

Nfon koopt Deutsche Telefon Standard

 

communicatie

De Duitse aanbieder van cloudtelefonie Nfon neemt Deutsche Telefon Standard over. Het telt zo’n 19,5 miljoen euro neer voor die overname. Deutsche Telefon Standard levert sip-oplossingen (session initiation protocol). Met de overname, die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 wordt afgerond, wil Nfon zijn internationale groeistrategie voortzetten.

Deutsche Telefon Standard werd in 2007 in het Duitse Mainz opgericht. Het bedrijf biedt, in samenwerking met zijn partners, sip- (session initiation protocol) en dsl-oplossingen (digital subscriber line). Deze oplossingen worden door de overname toegevoegd aan het productportfolio van Nfon.

Ook krijgt Nfon via de overname toegang tot meer verkooppunten vanuit partners. Het gecombineerde partnernetwerk komt naar eigen zeggen uit op meer dan tweeduizend partners in heel Europa.

Nfon betaalt 19,5 miljoen euro voor de overname. Hiervan wordt zeventien miljoen in contanten betaald en nog eens 2,5 miljoen in de vorm van aandelen. De gecombineerde organisatie is met de 65 medewerkers van Deutsche Telefon Standard goed voor in totaal 280 medewerkers.

Nfon beschikt over een Benelux-kantoor in Nederland en wordt in Nederland door Zetacom gedistribueerd en ondersteund.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6602120). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.