Managed hosting door True

Delaware helpt Renson aan SAP S/4Hana

 

Renson, een wereldwijde leverancier van ventilatie, zonwering en outdoor-oplossingen, selecteert de Belgische ict-leverancier Delaware voor de uitrol van diverse SAP-oplossingen, waaronder S/4Hana. Dit in het kader van het zogeheten Sunrise-project, waarbij de organisatie op basis van data en inzichten bedrijfsbeslissingen op internationaal niveau wil nemen en de klantervaring wil verbeteren. De implementatie moet in 2020 afgerond zijn.

Met Sunrise wil Renson op basis van kwalitatieve data en waardevolle inzichten snellere en betere beslissingen nemen om zo zijn internationale groei en innovatiepotentieel verder te bestendigen. Tegelijk wil Sunrise ook de dienstverlening en de klantervaring (customer journey) verbeteren.

‘Het project Sunrise moet de internationale groei versnellen en de integratie van overnames  vereenvoudigen’, vertelt Renson-directeur Paul Renson. ‘Door het project hoeven we straks niet meer op verouderde technologie te vertrouwen en kunnen we de gebruiksvriendelijkheid, digitalisering, productinnovatie en standaardisering versnellen. Daarnaast is het verbeteren van de samenwerking met partners wereldwijd een belangrijke doelstelling.’

SAP-pakket

Om Sunrise te realiseren implementeert Renson samen met Delaware een volledige SAP-oplossing, bestaande uit SAP S/4Hana, SAP C/4HANA, SAP Engineering Control Center en SAP Vendor Invoice Management by Open Text.

Renson: ‘De gepreconfigureerde SAP S/4Hana-oplossing staat garant voor operationele excellentie terwijl C/4HANA een compleet platform biedt voor een optimale customer experience zowel in b2b als b2c markten. Het SAP Engineering Control Center zal op zijn beurt de technische efficiëntie verhogen door de cad-systemen te verbinden met de operationele SAP S/4Hana-omgeving.’

Wereldwijd actief

Het familiebedrijf Renson is in 1909 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in het Belgische Waregem. Het bedrijf beschikt over duizend medewerkers wereldwijd.

Delaware is een van oorsprong Belgische bedrijf beschikt over 24 kantoren, waaronder Antwerpen, Gent, Kortrijk, Waver, Lummen en het Nederlandse Den Bosch. De organisatie is actief in twaalf landen en heeft ruim tweeduizend medewerkers in dienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6602022). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.