Managed hosting door True

Dimension Data distribueert Sparkcentral in EMEA

 

Whatsapp

Dimension Data gaat het communicatieplatform van Sparkcentral in de EMEA-regio verspreiden. Daarvoor tekenden de partijen een samenwerkingsovereenkomst. De technologie-integrator zegt als eerste Sparkcentral-software in EMEA te implementeren.

Sparkcentral biedt klantencommunicatiesoftware voor communicatiekanalen, met een focus op live messaging, sociale media en WhatsApp. Het gaat om een automated messaging distribution (amd)-platform, dat volledig in de cloud draait.

Telefonie zal nooit volledig verdwijnen, maar we zien dat andere communicatiekanalen een groter deel van de koek claimen', zegt Philippe Urbain, solutions director Dimension Data. ‘Veel mensen nemen liever contact op via WhatsApp dan minutenlang aan de lijn te moeten hangen. Bovendien biedt direct messaging nieuwe mogelijkheden ten opzichte van telefonie, zoals foto’s en video’s.’

Sparkcentral is in 2011 in San Francisco opgericht door de Belg Davy Kestens. In 2014 opende het een Europees hoofdkwartier in België. Wereldwijd bedient het klanten als Netflix, Slack, Zappos,  CitizenM en Goodbaby International. In België werken Engie, KBC, Brussels Airport en Argenta Bank met de software van Sparkcentral.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6600375). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.