Managed hosting door True

Nubo Service Automation gaat op in Spinpanel

 

Nubo Service Automation, een Amsterdamse leverancier van cloud automation software, is samengegaan met branchegenoot Spinpanel uit het Gelderse Malden, bij Nijmegen. Beide bedrijven verwachten door de krachtenbundeling van grotere meerwaarde te zijn voor distributeurs en wederkopers van cloudoplossingen. De afzonderlijke productnamen blijven gehandhaafd maar de overkoepelende bedrijfsnaam wordt Spinpanel.

De fusie van de twee partijen levert met name voordelen voor de softwareontwikkeling, marketing en e-handel, vermeldt het gezamenlijke persbericht. Het 'nieuwe' Spinpanel heeft daarbij de ambitie om internationaal via het partnerkanaal te groeien, met name in de Verenigde Staten. Het bedrijf denkt te kunnen profiteren van de groeiende vraag naar Azure-cloud  en zegt de cloud automation tools in huis te hebben om de overstap naar deze cloudomgeving goed te kunnen begeleiden. Denk aan zaken als een cloudcatalogus, een dashboard, een factuursysteem en een licentiebeheertool.

Het in 2015 opgerichte Spinpanel is een afsplitsing van it-dienstverlener Computron. Het bedrijf heeft vestigingen in Malden en Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6595073). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.