Managed hosting door True

Onapsis koopt Duitse SAP-beveiliger Virtual Forge

 

Overname

De Amerikaanse SAP-beveiliger Onapsis neemt Virtual Forge over. Dat bedrijf uit Duitsland, met zijn Benelux-kantoor in het Nederlandse Bergschenhoek, levert oplossingen om cyberbeveiligings- en compliancerisico’s in SAP-software te voorkomen, detecteren en verhelpen. De combinatie van beide bedrijven biedt klanten naar eigen zeggen meer zichtbaarheid en respons op incidenten voor bedrijfskritieke applicaties.

Virtual Forge levert oplossingen om SAP-applicaties op het SAP Cloud Platform te beveiligen. Het gaat om apps voor onder meer SAP S/4Hana, SAP SuccessFactors en SAP Ariba. ‘Steeds meer organisaties bereiden hun cloud en on-premises van erp-applicaties uit. Dit brengt cyberbeveiligings- en compliancerisico’s met zich mee. Via de overname van Virtual Forge kunnen onze klanten helpen om hun SAP-infrastructuur te beveiligen en beschermen’, aldus Onapsis-ceo Mariano Nunez.

Virtual Forge, opgericht in 2006, heeft ruim driehonderd medewerkers in dienst verspreid over zeven kantoren wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Heidelberg. Daarnaast beschikt het over locaties in de Verenigde Staten, Spanje, Nederland, Dubai, Singapore en Australië.

De overname wordt naar verwachting in het eerste half jaar van 2019 gerealiseerd. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6551433). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.